Back to my page

Blog


Some issues with Facebook…

EDIT : Everything is now back to normal, Facebook and Netvibes are again working hand in hand without a glitch.

These past few days, some of our users have been experiencing difficulties connecting their Netvibes dashboard with Facebook. These issues include: signing up on Netvibes via Facebook Connect, adding a Facebook widget on a Netvibes dashboard and posting Netvibes links on a Facebook wall.

We are aware of the situation and are working closely with the Facebook teams to find a solution as quickly as possible.

We will of course keep you informed of any progress made towards a resolution of these issues. Thank you for your understanding.

Tags: , , , , , ,

4 Responses to “Some issues with Facebook…”

  1. #1 | Pablo_a_n | May 4th, 2011 at 8:42 am   Reply

    my flickr widgets are not loading, i have 10 in one tab and only 2 or 3 of them load. this is happening for a month. any solution?

  2. #2 | Pablo_a_n | May 5th, 2011 at 8:37 am   Reply

    today the flickr widgets started loading, did you do something or is it just a coincidence?

  3. #3 | Nick | May 13th, 2011 at 2:07 pm   Reply

     The green issue seems sensible .. no point in making calls to your servers if the tab is hidden for a while. However, it does add an extra click to the experience, could it not wait for a mouse move?

  4. #4 | 218geek | May 23rd, 2011 at 10:03 am   Reply

    I still had that issue recently. Could that be cache or something? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *